En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

Personligt

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om

Att skriva om jobb i varje inlägg tråkar nog ut de flesta. Mina intressen är inte så roliga, och mitt liv är nog ganska grått, så där finns det inte så mycket kul att ta av.

 

En sak dock: måste ta tag i det där med vikten som alla pratar om, börjar känna att det är ett problem. För mycket sitta stilla i kombination med dåliga matvanor är inte bra sak. Så ska denna bloggen bli en träningsblogg? Varför inte?

Annars är ju teknik något som ligger mig varmt om hjärtat, det skulle kunna vara ett ämne. Eller, inte direkt jobb, men hur företaget utvecklas och vad som händer i vårt lilla bolag, är det något som folk vill läsa om? Ska det vara mer eller mindre bilder? Och hur mycket tid måste man lägga ner? Jag vet inte.

Däremot så ska jag klura ut var den här bloggen ska ta vägen, och börja uppdatera den lite oftare, kanske ett inlägg i veckan istället för ett varannan månad.

 

Eller ska man helt enkelt bara börja dricka massor av öl och skriva om öl? Det är nog en för enkel väg att gå.

Lämna ett svar