En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

Personligt

Världens bästa Astrid

Astrid har blivit så stor, och man märker ju hur fort tiden går. Denna bild är dock från i somras, tagen med Note 8.

 

 

Grymt bra bild och grymt tryck i färgarna i kameran på Note 8. Denna och iPhone X är väl de två enheterna som per idag har bäst kamera.

Astrid gillar att se på Karlsson på taket, dock har man ju väldigt svårt för honom. Dryg, otrevlig och allmänt dålig människa. Det skulle vara intressant att veta var Astrid Lindgren fick sin inspiration ifrån när hon skrev böckerna om honom. Han är en total översittare som bara utnyttjar Lillebror Svante.

 

Black Friday blev en intressant dag hus SkalHuset, och hela helgen blev otroligt grym. Vi lyckades skicka iväg lika många beställningar på en dag som vi normal gör på en vecka. Grym insatts av alla närvarande!

 

Snart är det jul, och jag har egentligen bara önskat mig en sak, så det kommer bli väldigt intressant vad man kommer få av tomten. Det skulle vara väldigt märkligt om tomten ger något annat än vad man önskar sig, för det är ju tomtens uppgift, att ge det som står på önskelistan. Annars blir man ju väldigt besviken på Tomten, som inte uppfyller ens önskningar.

Lämna ett svar