En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

Personligt

Vad har hänt den senaste tiden?

Först och främst så borde jag verkligen lägga ner lite kärlek på denna bloggen. Det är ju en personlig blogg, och jag har inga problem att dela med mig av personliga saker. Kanske inte allt hela tiden, men en del. Däremot borde den få ett lyft rent utseendemässigt. Just nu är det bara något tema som såg ok ut, men inte mer än så. Men, det får komma när tid finnes.

 

Så vad har hänt den senaste tiden? Astrid har hunnit blivit hela 8 månader! Alltså, tiden går så fort, och hon har blivit så stor! Jag minns knappt när hon var en liten plutt, men så brukar det väl vara? Hon kan nästan stå själv.

 

Hon är så stor!

 

Hockeyn har tagit slut, vilket egentligen är rätt skönt. Hockeyn är tyvärr längst ner på listan av hockey -> Astrid -> jobb, så det har tyvärr blivit bortprioriterat. Man skulle vilja köra 2-4 matcher i veckan, men vissa veckor har det bara blivit en gång, vilket inte är så bra. Det är synd, men ibland blir prioriteringen så. Tiden räcker helt enkelt inte till. Som tur hann jag med några cuper på slutet, sånt är alltid roligt!

 

Skalhuset växer så det knakar! Det är inte bara min förtjänst, utan Richard har bidragit väldigt mycket, och även nu Johan på slutet. Från 200-300 besökare per dag och 5-6 ordrar par dag i juli till runt 1700-2000 besökare per dag och över 100 ordrar här i slutet av april, verkligen superkul och bra jobbat av alla inblandade! Vi har lite nyheter på gång också, som att ge oss in i andra länder. Kanske skriver lite om det i framtiden, får se. Det kommer iaf komma information om det på blogg.skalhuset.se när det har lanserat, så grattis dessa länder! Så arbetet tar mycket tid, tur att det även är roligt!

 

Annars händer det inte så mycket, mer än att jag hoppas Astrid snart har sönder min telefon så jag kan beställa en ny……

Lämna ett svar