En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

Personligt

Största dagen i mitt liv

Ligger här i sängen och har svårt att sova. Så mycket tankar och spänningar.

I morgon kommer den hittills i särklass största dagen i mitt liv. Då ska jag och Lina åka i till BB för att sätta igång knodden. Vi vet inte om det blir en kille eller tjej, men oavsett kommer det vara det finaste jag någonsin sett. Garanterat.

 

Samtidigt är man lite rädd, eftersom detta är något helt nytt, hur tar man hand om ett barn? Dock, det finns ju människor som fått barn att överleva i alla tider. Och med alla tips och dyligt som finns så borde det inte vara något problem. Lerning by doing, typ.

 

Så detta år kommer utan tvekan vara det mest händelserika. Förutom barn, har vi flyttat till en ny lägenhet, jag har även förvärvat en webbutik som säljer mobiltillbehör . Så förutom att ta hand om en knodd ska jag ta hand om ett företag, det kan bli mycket spännande! Men som tur är har jag en grym arbetare på plats som fixar det mesta! Han är verkligen en kanonkille ( hoppas du läser detta :)).

 

Så från och med nu börjar mitt nya och spännande liv. Och jag hoppas att vi får vara friska och lyckliga för alltid.

Lämna ett svar