En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

Personligt

Ofta trött

Dom två – tre senaste dagarna har jag känt mig trött. Inte sådär trött som man känner sig när man inte har sovit, utan bara trött trött. Typ slut. Jag vet inte varför det är så, men jag känner mig inte motiverad till att göra något, utan allt känns bara jobbigt. Tur att FIFA 17 kommit nu…….. Men det är dock ingen bra medicin. Kanske ett gymkort skulle göra susen? Införskaffade mig ett par Marshall Major 2 (tror dom heter så), utan sladd. Dom har ju släppt en ny variant med bluetooth istället, just för att ha på gymmet. Nu är det bara själva medlemskapet som fattas.

 

På SkalHuset försöker jag jobba med SEO. Detta är dock en djungel, utan försöker mest få ihop grunderna. Har funderat lite på om vi ska jobba med en byrå, men som det ser ut för oss i dagsläget så har vi nog inte utrymme för det  budgeten. Just nu försöker få vi snurr på vårt lager, vilket börjar så sakta att komma igång. Mycket i lagret är gammalt, och en del saker kan vi egentligen slänga, eller sälja billigt någonstans. Dock tror jag inte sakerna är värda något, vilket är synd. Annars kanske man kan skänka grejer någonstans? Typ som pysselmaterial till en skola eller något.

 

Under sommaren på Skalis när allt gick som sämst, hade vi 4-5 beställningar om dagen. Det har dock ryckt upp sig lite nu iaf, vilket är roligt:

 

ska%cc%88rmavbild-2016-10-01-kl-18-33-22

Nu ligger vi ju i alla fall en bra bit över dessa 4-5 beställningar per dag, vilket är kul!

 

Lämna ett svar