En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

Personligt

Nu kommer inte detta bli en pappablogg, men…..

Jag kommer blogga lite när det faller mig på, och då kommer det handla mycket om mina intressen, jobbet, teknik och lite sånt. Det kommer inte handla så mycket om att jag den 15 augusti 2016 blev pappa till en underbar liten flicka som heter Astrid. Men jag tänkte ändå bjuda på en bild på denna lilla skönhet. Och det kommer inte bli så mycket pappatankar i bloggen, tror jag i alla fall.

 

Här är hon:

IMG_20160819_160314

 

Det är inte så svårt att jobba hemifrån heller, när hon ligger så sött och sussar.

Ser dock på bilden som är tagen av min iPhone 6 att det kanske var lite suddig, så får bjuda på en bild från kameran fram över, så två inlägg om Astrid blir det.

 

Annars har det väl inte hänt så mycket. Hamnade mitt i Märlarenrunt i lördags, vilken var en ganska besynnerlig händelse.

 

IMG_20160820_111305

 

Så annars har det väl inte hänt så mycket. Har käkat för mycket burgare, så måste uppdatera mitt burgarinlägg som ni kan hitta i bloggen, använd sökfunktionen och sök på hamburgare!

Lämna ett svar