En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

SkalHuset

Nu kommer äntligen iPhone 12!

Som man har längtat. Dels för SkalHuset:s skull, men även för egen skull. Jag som borde vara ett föredöme och både använda skal och skärmskydd, var smart nog att plocka bort båda under en begränsad tid, och självklart gick telefonen i backen. Så nu har jag gått med sprucken skärm i ca 6 månader, så denna dag, eller den kommande 13/10, blir en väldigt intressant dag!

Jag har faktiskt kollat lite på nya Fold från Samsung, men eftersom jag kör andra prylar från Apple, så vill man ju inte byta i första taget. Så jag har väntat, och blev besviken när det inte kom en iPhone på Apples event i september. Men nu, nu så!

Vilken av modellerna ska man välja då? Jag kommer nog gå för iPhone 12 Mini. Då jag skulle älska en mobil man kan hålla i en hand, men samtidigt kanske man vill gå på den extrema iPhone 12 Pro Max, med en skärm som ska ligga på 6.7 eller tom 6.9 tum!

Det var för egen del. För SkalHusets del så kommer det också bli väldigt intressant. Vi har redan nu fyllt på med mängder av skal, fodral och skärmskydd, samt hyrt in extra personal för att hinna med. Detta kommer, utan tvekan, vara det största släppet för SkalHuset någonsin! Sätter vi denna, tror jag att vi kommer nå nästa nivå, och då kan vi äntligen köpa rullband!!

Men ska du köpa någon mobil i iPhone 12-serien? Kolla i så fall in våra tillbehör nu:

iPhone 12 mini skal och fodral

iPhone 12 skal och fodral

iPhone 12 pro skal och fodral

iPhone 12 pro max skal och fodral

Lämna ett svar