En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

Personligt

Nu är det dags för ny mobil!

Astrid har fyllt ett, skägget och håret är klippt. Allt för frid och är fröjd, men min stackars iPhone 6 har sett bättre dagar. Den åkte i backen på midsommar typ, och sedna dess har det varit en ständig kamp att hålla den hel. Har sett fram emot iPhone 8, men allt blev egentligen ett nja.

Iphone X ser kul ut, men den kommer inte förens november. iPhone 8 går visserligen att förhandsboka i morgon, men var är egentligen skillnaden på iPhone 6 och iPhone 8? Formen är mer eller mindre samma. Visst, det är en bättre kamera, snabbare telefon, men sen då? Visst, trådlös laddning, sen var det inte så mycket mer än så. Så det känns ju ganska tufft att gå från 6 -> 8. Det är så iPhone X kommer in i bilden, men den kommer sååååå sent. Så länge orkar man inte vänta, och sedan är frågan, vad är skillnaden? Större och bättre skärm, bättre kamera, annars är sig allt likt. 3D-touch är väl kul, men hur ofta använder man det? AR är ju en kul grej, men det stannar väl just där, att det är en kul grej och inte mer. Visst, schysst att se hur bokhyllan Billy ser ut i ett hörn( IKEA kommer gå hårt på AR), men efter 10st Billys är man nog trött. DÅ äter jag hellre 10st Billys panpizza, om det ens finns kvar!?

Saker är ju roligast att köpa på impuls, och i morgon kommer Galaxy Note 8……… Tänk sen när Spotify kommer till Bixby, det är nog en dealbreaker för mig, att kunna styra musiken med rösten i bilen, det är grejen. Synd att Apple ska tramsa vidare med Apple Music, så Spotify inte kommer till Siri, men så kan det vara. Det blir nog en Note 8. Var ändå på väg att köpa Note 7 förra året.

 

Oavsett vilken modell ni köper, så hittar ni skalen här: iPhone 8 SkalSamsung Galaxy Note 8 SkaliPhone X Skal, för man vill ju alltid kunna skydda sin nya mobil mot onödiga skador!

Lämna ett svar