En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

Personligt

Jag vill ge dig allt, Astrid

Det finns det personer som delar med sig av ”allt”, problemet är att det liv som folk visar upp i sociala medier och liknande är oftast långt ifrån sanningen. Jag har ingen problem själv med att dela med mig, men det finns vissa saker som man känner att man vill hålla för sig själv.

Jag har en viss problematik, kan vi kalla det, den problematiken gör bland annat att jag stänger av världen utanför och bara går in i mig själv. Väl där skadar jag mig själv, mina kära och mina nära. Denna problematik har gjort att i längden har jag förlorat alla mina vänner sedan tidigare. Den problematiken har skadat min sambo många gånger. Hon är stark, och har alltid stått ut, men snart kommer alla till en gräns där man inte orkar mer, och jag skulle inte bli förvånad om det är snart.

Jag har förstört så mycket för henne, men ändå är hon där. Men snart, tror jag det över. Jag är skyldig henne så mycket, på många nivåer och olika sätt, jag vill betala tillbaka, både i känslor och i mynt, men jag kan inte. Jag skyller inte min problematik på någon, men, om jag skulle gått hos en psykolog skulle det härledas till min barndom, då jag har världens absolut sämsta föräldrar. Det går knappast bra för någon av mina bröder. Det går väl okej för mig, men då och då är det så nära att jag stjälper allt. När den dagen kommer, då vet jag inte vad som kommer hända.

 

 

För snart två år sedan, kom Astrid till världen. Jag hoppades, och trodde att mycket av min problematik skulle försvinna. Men det gjorde den inte. Förut kunde den komma då och då, smått och smått. Nu kommer den mer sällan, men den slår med hårdare kraft.

Jag vill ge dig hela världen Astrid, men jag vet inte om jag kan ge dig något alls. Som det känns nu, skulle du få det bättre utan mig, Så känns det när jag ser dig, att utan mig blir det en bättre person, en bättre människa. Jag vet inte vad jag kan ge dig, antagligen inget, så det är nog bättre, att du slipper mig. Jag vill verkligen vara där för dig, men jag vet inte om jag kommer vara till något bra. Allt jag vet Astrid, är att jag älskar dig så mycket. Du är det bästa jag har. Men jag vet inte om jag kommer kunna ge dig allt det där du vill ha. Jag vill, från djupet av mitt hjärta ge dig allt, jag vill ge dig hela världen, Astrid. Jag vill att du blir den människan jag önskade att jag kunde vara. Jag vill ge dig mina känslor, mitt beskydd, allt. Men jag vet inte om jag komma kunna göra det. Jag vill så gärna, jag vill, men jag är svag. Någon dag Astrid, hoppas jag att du läser detta, och förstår att allt jag gör, gör jag för dig. Från idag, allt jag gör, gör jag för dig.

Lämna ett svar