En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

Personligt

Inriktning på bloggen

Detta är ju i grund och botten en personlig blogg. Men när man läser inläggen så är det lite spretigt. Ibland skriver jag om SkalHuset, ibland om min familj och ibland om något helt annat.

Så jag tänkte egentligen att denna blogg nu ska få sig en röd tråd. Så från och med nu, kommer jag endast skriva om mitt arbetsliv. Alltså, det kommer bli mycket Lowwi AB och SkalHuset. Vilka utmaningar och problem vi stöter på och så. Jag tänker att detta kommer bli en liten bakom kulisserna blogg, där jag förhoppningsvis kommer droppa ett inlägg i månaden.

Skulle vi även börja med något annat, starta upp något annat eller på något sätt göra något annat, så kommer jag självklart skriva om detta med.

Så från och med nu, kommer denna blogg handla om e-handel och företagande, typ. Jag kommer droppa allt som har med privatliv att göra, vilka telefoner jag köper eller vilket öl jag dricker.

Jag hoppas och tror att det kommer ge er läsare mer värde. Och jag lovar att skriva av mig oftare!

Lämna ett svar