En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

Personligt

Ett inlägg var 3:e månad

Kikar och ser att det nästan var 3 månader sedan man skrev något nytt. 3 månader går fort, väldigt fort. Det finns sällan tid att sitta ner och skriva, och det finns än mindre tid att göra något annat än det man borde: ta hand om barnen, jobba, sova, skita och äta.

Ekorrhjulet snurrar på, men ibland känns det som att ekorren är död. Ibland tar det emot, ibland blir det för mycket. Men vem vet, om man jobbar på nu, kanske man kan ta semester i november om man har lite tur. Har även införskaffat iPhone Xs och gått tillbaka till den mörka sidan, men har inte ens hunnit kollat igenom alla inställningar, det första man alltid gör. Och då har jag haft mobilen sedan den kom ut, det säger allt. Har kanske även beställt den senaste klockan också, så nu är väl tanken att man ska börja motionera…….. Det kan nog behövas, om Astrid och Ingrid inte ska behöva begrava sin far i unga år.

 

Problemet är ju att det är så gott och enkelt att köpa en påse godis eller en läsk. Just läsk har det tyvärr blivit för mycket av. Det blir en ganska ond cirkel: sover för lite, jobbar, dricker läsk för att hålla sig vaken/sysselsatt så man inte somnar på jobbet, och så går det runt. Kan nog lätt sänka 3-5 burkar per dag, vilket inte kan vara bra i längden, och sedan en glass eller två på det. Känner nog att det är dags att börja ta med morötter till jobbet.

 

Iaf, vi har fått in lite snygga Adidas-skal till diverse iPhones, slog till på detta och är mycket nöjd!

 

Adidas OR Moulded Case till iPhone X/Xs FW18 Skal Mörkblå
Adidas OR Moulded Case till iPhone X/Xs FW18 Skal Mörkblå

Är väl egentligen ingen sådan där di hard Adidas-människa som finns där ute, men gillar verkligen detta skalet! Om någon annan med iPhone Xs snubblar över detta inlägg, finns skalet här:

 

https://skalhuset.se/or-moulded-case-till-iphone-x/xs-fw18-skal-morkbla

Lämna ett svar