En personlig blogg - Med lite teknik, mobiler och annat skoj - henriksundholm.se

Personligt

Äntligen World Cup

Kul att det äntligen är dags för World Cup i hockey. Visst är fotbolls EM kul, dock inte som svensk, och OS är ju alltid OS, men detta ska bli otroligt spännande. Lite synd att World Cup inte är ett mästerskap på det viset. Men som hockeyälskare är det något utöver det vanliga.

 

Sitter i soffan och tänkte försöka se träningsmatchen mellan Sverige – Lag Europa, men känner att jag kommer slockna när som. Kan ju vara en bra idé att äta middag istället för att käka upp Linas kakor (hoppas du inte läser detta). Tänkt om man skulle haft en matlåda eller något i kylen/frysen, skulle varit guld. Eller en promenad till Värdshuset Gyllene Måsen? Dit kan man alltid gå…

 

För övrigt är det ganska tråkigt att Zäta är skadad, Sveriges kanske just nu bästa spelare tillsammans med Erik Karlsson och Henke. Och kanske den svensken som hållit högst  klass i NHL de senaste åren. Förutom lite problem med skador, så har han nog varit den spelare av svenskarna vars lägstanivå alltid varit hög, och alltid levererat dag in och dag ut.

 

Och som Södertäljesupporter ska det bli grymt kul att se Anze! Brukar ju se på NHL då och då, men då LA ligger på fel kust, blir det inte så ofta att man ser deras matcher, eftersom matchstart alltid är så otroligt sent, eller tidigt, beroende på hur man ser det.

Lämna ett svar